Институције са којима сарађујемо

Дечији културни центар Maјдан

 

Logo MajdanСва деца су уметници! – Пабло Пикасо
Настао на принципу дечијег права на културу и уметност Мајдан је усмерен ка неговању едукативних, културних, уметничких, спортских и рекреативних програма са посебном пажњом на покрету као форми изражавања.
Мајдан сарађује са кључним актерима у животима деце тражећи начин да повеже и подели посебна знања са учитељима, родитељима, уметницима, културним организацијама и креаторима политика. На тај начин свој деци Савског венца и шире из Београда, помажемо да лакше приступе квалитетним културним искуствима, да боравећи у Мајадну, играјући се, учествујући у активностима центра, на само њима својствен начин сазнају више о себи и тако развију своје специфичне вештине и способности.
Дечији Културни Центар Мајдан је установа културе чији је оснивач градска општина Савски венац. Основан је као Пионирски центар 1973. године и има дугу традицију дечијих културних програма.
Мисија Дечијег културног центра Мајдан је да постави и развија стандард дечије културе, кроз сарадњу са локалним, регионалним и међународним организацијама сличног типа.
Од спортске до балетске сале
Простор на коме се Мајдан простире је дизајниран тако да омогућава пуну покретиљивост програма различитог типа и прилагођен је свим дечијим узрастима. Ту су спортска сала, дечије игралиште на отвореном, балетска сала, мултифункционални простор најшире намене, амфитеатар и неколико мањих сала у којима деца откривају свет игре, покрета, музике, театра, филма…

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.