Институције са којима сарађујемо

Стоматолошка ординација "Гала Дент"

Logo GaladentГала дент, Гала стил ,Гала арт, Гала насмешите се!

Место одакле ће те са осмехом само срећном и успешном човеку својственим поћи у освајање нових животних изазова! Ту ће те се упознати са сци др Мирјаном Милутиновић , власником ординације и творцем бренда Гала.Она је особа којој се обраћате, којој износите Ваше проблеме и зеље у вези Вашег осмеха, Вашег изгледа у потпуности.То је особа која планира терапију за Вас, која Вас води ка коначном решењу. Особа иза које стоје бројне домаће и интернационалне дипломе из домена естетске стоматологије. Својим 15 година дугим искуством у приватној пракси одговорила је на велике и мале захтеве својих клијената , како домаћих тако и из иностранства. Оно сто подржава у свом раду су: квалитет , функционалност, естетика и наравно ефикасност!

У амбијенту вечитог лета, у мирисима рузмарина и лаванде, у опуштености за коју нисте знали да је могуће постићи када је стоматолошка ординација у питању дођите до свог срећног осмеха!

Посебно задовољство је рад са младима , ослобађање од страха и корекција положаја зуба савременом неекстракционом ортодонтском терапијом!

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.