Институције са којима сарађујемо

Спелеолошки одсек Београда

Logo SOBСпелеолошки одсек Београда (СОБ) - је првобитно започео са радом као клуб под називом "Пећинарски одсек", у виду грађанског ортаклука, а ослањајући се првобитно на некадашњи, тад Градски одбор Планинарско-смучарског савеза за Београд; и најстарија је сада жива спелеолошка организација у земљи, која је формирана 09. 12. 1960. године. Током свог рада Спелеолошки одсек Београда није мењао своје седиште и није престајао са радом ни у једном периоду. До сада је кроз обуку Спелеолошког одсека Београда прошло преко 1000 људи. У акцијама Спелеолошког одсека Београда, захваљујући обуци и поклањању велике пажње превентиви, није се десио ни један несрећан случај.
Спелеолошки одсек Београда (СОБ) је, после много година непрекидног рада и постојања, коначно променио облик свог организовања и прерастао, захваљујући Министарству омладине и спорта, у самосталну организацију

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.