Креативне радионице

Радионица јоге

Snezana AndjelkovicЦиљеви радионице јоге су: учење техникама изградње фокуса и пажње, oдржава и гради здраву и флексибилну кичму, jача нервни, циркулатрорни, дигестивни, ендокрини, респираторни, коштани и мишићни систем, гради координацију и баланс, гради свесност дисања, креативност и забава, гради свесност  за природу и околину.

Средства : картице са сликама животиња, простирке, папир и бојице.

Радионицу води Снежана Анђелковић - сертификоани инструктор јоге Јога савеза Србије

Снежана Анђелковић је рођена 05.02.1967. Образовање је стицала почевши на Педагошкој академији за васпитача, Београд - звање васпитача, потом Виша економска школа, Београд - звање Струковног економисте банкарства и финансија и Факултет за економију и инжењерски менаџмент, Нови Сад - звање дипломирани економиста.

Такође је дипломирала и на Међународној академији за образовање инструктора јоге. Поседује лиценцу јога Савеза Србије бр. 277/43. У протеклих десет година стиче искуство из области јоге. Тренутно је власница јога студија Лила, на Новом београду, где држи како индивидуалне тако и групне часове јоге. 

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.