Креативне радионице

Радионица здраве исхране

Sanja LoncarevicЦиљеви радионице су: Кроз радионицу ”Једи здраво - буди леп и паметан” , деца ће научити која је то добра, а која лоша храна, које су то основне групе намирница, који су то битни састојци у храни који нас чине лепим и паметним, кад коју храну треба да једемо и у којој мери, а све то на креативан начин, цртањем пирамиде исхране и осмишљавањем свих пет оброка у току дана. Придружите нам се, биће пуно воћа и поврћа, а можда и по неки слаткиш:).

Радионицу води Сања Лончаревић - дипломирани фармацеут

Сања Лончаревић, рођена 09.09.1976. године у Бихаћу, БиХ. Завршила је Фармацеутски факултет у Бања Луци, 2003. године, а специјализацију из безбедности хране  2012. године, на Прехрамбено –биотехнолошком факултету Свеучилишта у Загребу.

Поред вишегодишњег рада у фармацеутској делатности, протеклу годину дана била је запослена у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске као стручни сарадник за безбедност хране анималног порекла. Учествовала је и у осмишљавању и раду неколико радионице намењених деци предшколског и школског узраста. Мајка двоје деце, која некад слушају некад не, али када је у питању храна, једу све што им мама понуди:)

 

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.