Креативне радионице

Радионица еколошке свести

Ruzica GrbicЦиљ радионице еколошке свести: упознавање деце предшколског и школског узраста са основним еколошким појмовима, проблемима одлагања отпада и поступцима како се отпад може поново искористити и то кроз креативну игру и њихово подстицање да активно учествују у очувању животне околине.

Област којом ћемо се бавити је ЕКОЛОГИЈА а тема којој ћемо се посветити је рециклажа, јер разиграна дечја машта под стручним вођењем може доста допринети поправљању еколошке свести свих нас. 

Радионицу води Ружица Грбић - дипломирани инжињер заштите животне средине

 Ружица Грбић рођена је 06.04.1988. године у Краљеву. Завршила је економско - трговинску школу у Краљеву. Дипломирала на факултету за примењену екологију - Футура у Београду на смеру Заштита животне средине са звањем дипломираног инжењера заштите животне средине. Од 2011. године радила је на Факултету за трговину и банкарство - Алфа Универзитета као координатор - организатор. Од 2014. године запослена у Министарству за заштиту животне средине - Инспекцијски одсек.

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.