Креативне радионице

Радионица мјузикла

Milena MiladinovićЦиљеви радионице мјузикла: развијање љубави према музици и позоришту кроз елемент игре као сазнајне активности код деце, кроз интелектуални, емотивни и социолошки развој, али и развој креативности и маште. На радионици мјузикла деца се баве рекапитулацијом знања стечених на претходним излетима, а све кроз мјузикл прилагођен њиховом узрасту и певачким способностима.  Рекапитулација се одвија кроз кинестетичке, глумачке, карактерне, певачке елементе који чине жанр мјузикла.

Радионицу води Mилена Миладиновић - мужички педагог

 Милена Миладиновић (1990) студенткиња је мастер студија, одсек за Музичку педагогију, на Факултету музичке уметности у Београду где спроводи истраживање на тему Елементи мјузикла у настави солфеђа. Дипломирала је у класи професорке Вере Миланковић и професорке Милене Петровић јуна 2013. године. Учествовала је у стварању и реализацији мјузикла за децу ,,Животињско царство“ и са тим мјузиклом је наступала широм Београда као и у позоришту ,,Добрица Милутиновић“ у Сремској Митровици. Кao музички сaрaдник и пeдaгoг учeствoвaлa je у рeaлизaциjи прojeктa Културнe aнимaциje - умeтничкe рaдиoницe зa кoрисникe Днeвнoг цeнтрa и Сврaтиштa при Цeнтру зa интeгрaциjу млaдих (у мeдиjимa пoзнaтa пoд нaзивoм Умeтничкe рaдиoницe зa "дeцу улицe"), студeнaтa „Aкaдeмиje умeтнoсти” у Бeoгрaду 2012. гoдинe. Едукатвину жанр сцену „Питагорина теорема“ презентовала је са колегама на симпозијуму „Музика, покрет, плес“ 2012. године. Рaдове везане за мјузикл представљала је, заједно са групом аутора на међународном симпозијуму БАРТФ у Нишу октобра 2013. И 2014. године. Истраживање на тему Увођење глумачких елемената у наставу солфеђа презентовала је на међународном  симпозијуму педагога и психолога у Елблагу (Пољска) октобра 2014. Од септембра 2013. године глуми у позоришној представи ,,Под млечном шумом“, у реализацији позоришта Le studio из Београда. Трeнутно ради као музички педагог у НВО Мали кувари. Стални је члан хора Collegium musicum са којим је наступала у познатим салама широм земље и иностранства.

Темишварска

 

Локација Сењак

 Темишварска 14

 11040 Савски Венац

 Број телефона: 064 43 46 333

 Елекронска пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.