Програм "МИКА ЖИКА 2017"

ПРОГРАМ 07.10.2017.

МИКА ЖИКА 2017      

smotra poletaraca 2017a

   САВЕЗ ИЗВИЂАЧА БЕОГРАДА

СМОТРА ПОЛЕТАРАЦА БЕОГРАДА 2017

О организатору

Савез извиђача Београда је најбројнија омладинска организација за неформално образовање у престоници Србије у којој активно више стотина чланова организованих у одреде извиђача који раде у већини београдских општина. Савез окупља одреде извиђача са територије Београда и део је Савеза извиђача Србије.

О Смотри

Смотра полетараца Београда „Жика Мика 2017“ је традиционална активност коју Савез извиђача Београда организује за своје најмлађе чланове. Ова активност је још једна одлична прилика за све полетарце и пчелице да се боље упознају, друже, покажу шта знају и умеју, науче пуно нових занимљивих ствари и проведу сјајан и забаван дан заједно.

Место и време одржавања Смотре

Смотра полетараца Београда ће се одржати у Београдском зоолошком врту, 07. октобра 2017. године у периоду oд 09 до 15 часова.

Учесници

Право учешћа имају сви београдски полетарци и пчелице (7-11 година) распоређени у шесторке. Неопходно је да свака шесторка има сопственог предводника. Сви учесници су обавезни да понесу извиђачке мараме и да буду једнообразно обучени. Учесници од организатора добијају беџ акције.

Исхрана учесника

Учесници сами обезбеђују исхрану за себе. Понесите са собом сендвиче, сокиће или омиљене слаткише, а можете их и поделити са вашим другарима!

Предзадатак

Свака шесторка треба за себе да понесе оловке, бојице (фломастере)

Активности

  • „Загонетке“
  • „Упознајте животиње“
  • „Научи чвор и вежи га“
  • „Распевано јато“
  • „Мали сликари“
  • „Шта смо све научили“

Смотра је такмичарског карактера!!!

Оквирна сатница

09:00 – 9:15 Долазак екипа испред ЗОО врта (најкасније до назначеног времена)

10:00  Свечано отварање акције

10:30 – 14:45 Активности

15:00 – Свечано затварање акције и подела награда