Сотрудники

Сотрудники

 

МИЛЕНА НИКОЛИ - ДИРЕКТОР

 

Милена Николић

Милена Николић, рођена је 26. фебруара, у Кралеву, 2004. године дипломирала је са почасти Географског факултета, Одсека за просторно планирање. У 2007. години добро одбранила докторску дисертацију на тему "просторне и функционалне организације општине Краљево, у 2011. години, савршено одбранила је докторску дисертацију на истом факултету на развоју и организацији мреже централних насеља на пример функционалног подручја Краљева, са аспекта просторног планирања. Учествовала је на бројним научним и стручним скуповима у земљи и иностранству. Њени радови објављени су у великом броју међународних и водећих домаћих часописа 01.02.2005. Добијена је стипендија као истраживач у Министарству знаности и заштите животне средине Републике Србије. Искуство стечено у компанији Теленор ДОО. Београд, у правном одељењу. Године 2008. постао је асистент на Природно-математичком факултету Приштинског универзитета у Косовској Митровици на Одсеку за географију, а 2012. године постао ванредни професор на Факултету. Учествовала је у реализацији међународног пројекта "Савскаиа комисија", од 2012. године је чланица Удружења за просторно планирање Србије. 

 

Срђан Ивановић 1СРЂАН ИВАНОВИЋ - ПР

Срджан Иванович, рожден  20.05.1970 г. в Земуне. В 1999 г. закончил Академию искусств, актерское отделение, класс профессора Мирьяны Каранович.  Женат, имеет двух дочерей. Роли в театре: ЮДП: "Салома", "Леонс и Лена", "Ожидая Годо", "Блоха в ухе"; Национальный  театр: Идиот", "Сон в летнюю ночь", "Жизнь это сон"; Театр Т: "Комедия заблуждения";  Звездара театр: "Любовник большого стиля" и и многие другие. Фильмы: "Все для людей", "Кони вороные"; Телевизионные роли: "Тайный агент Изи", "Любовь, привычка, паника", "Семейное сокровище", "Караджордже", "Наша маленькая клиника" , "Повар для малышей" и многочисленные другие. Участвовал в фестивалях в Стокгольме, Лондоне, Болонье, Скопье, Софии, Герцег-Новом, Врнячкой Бане и Нише . Снял многочисленные радиодрамы и радио и телевизионные рекламы. 

 

 

 

Марина Коцкар

МАРИНА КОТСКАР - КООРДИНАТОР

Марина Котскар (Новакович), рођена је 14.04.1985. У Земуну. Дипломирала је 2004. године на Високој школи за туризам, а 2009. године завршила Висока школа туризма на Новом Београду, Одељење за економију у туризму. Има дугогодишње искуство у туризму, посебно у области дјеце и омладинског туризма. Радила је у туристичкој агенцији "Тсепелинтурс". Била је ангажована на глуму дуги низ година, ожењена је са мајком дечака Филипа. 

 

 

 

Бранкица СтанковићБРАНКИЈА СТАНКОВИЋ -  ПЕДИАТРИЦ

 

 

КАБИНЕТ ДР. "МАЦХИНЕ"

ОТОНА ЖУХАНЧИЋА 40,

11070 НОВИ БЕОГРАД